Aparat de vopsit rapid Paint Zoom

Cod produs: Menaj1017
Puncte de recompensă: 8
167,00 Lei 315,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 167
Acest produs a fost cumpărat de: 57 ori
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Spune la revedere bidinelelor, pensulelor, mizeriei, picaturilor de vopsea si acoperirii inegale. Acum poti vopsi ca un profesionist, rapid si usor cu puterea de pulverizare a lui Paint Zoom. Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva minute si partea cea mai buna este ca oricine poate folosi Paint Zoom.

Cu Paint Zoom poti vopsi la exterior sau interior, orice suprafata doresti: perete, caramida, panouri, beton, lemn, sticla si multe altele. Si tu poti fi creativ fara a murdari totul in jurul tau. Cu Paint Zoom NU exista picaturi scurse sau erori.

Paint Zoom este fabricat dintr-un material usor, dar rezistent. Inauntru se gaseste un motor cu o putere de 650 watt care ofera puterea de care ai nevoie, chiar si pentru cele mai mari proiecte. Trebuie doar sa apesi si Paint Zoom pulverizeaza o cantitate perfecta de vopsea pe orice suprafata.

Acum iti poti transforma o casa obisnuita intr-una magnifica; adauga culoare mobilierului deteriorat, readu antichitati inapoi la viata - si toate intr-un singur strat de vopsea. Economisesti timp si costurile sunt reduse la jumatate.

Caracteristici:

Capacitate rezervor: 800 ml

Tensiune 230-240 V - 50 Hz

Iesire atomizor: 105 W

Vascozitate maxima: 130 DIN/Sec

Turatie motor: 32000 r.p.m

Lungimea furtunului - 1,5 m (aprox)

Putere nominala- 650 W

Greutate: 1.9 kg

 

Setul contine:

Unitate principala;

Tub aer;

Bretea pentru umar;

Cupa de masurere vascozitate;

Pistol de vopsit;

Container vopsea;

Comanda acum,  si nu rata ocazia de a-ti usura munca!

 

ART:MENAJ1017