Camera IP WI-FI cu Vedere noaptea

Cod produs: Electrice499
Puncte de recompensă: 8
179,00 Lei 551,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 179
Acest produs a fost cumpărat de: 42 ori
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Camera de supraveghere IP Wireless este extrem de simplu de folosit iar cu ajutorul aplicatiilor gratuite oferite de producator pentru Andoid, iOS si calculator ai acces oricand la filmari. Camera ofera posibilitatea de urmarire a unei persoane in spatiul protejat prin rotire pe orizontala pana la 355° si pe verticala pana la 80°

Aceasta camera este ideala pentru a proteja tot ce conteaza pentru tine: casa, masina, afacerea etc. sau pentru supraveghere copii.

Filmarile sunt stocate pe un card TF (se achizitioneaza separat) si ai acces la ele de pe telefonul mobil sau calculator.

Camera IP integreaza cele mai noi tehnologii cum ar fi: Plug and Play, senzor de miscare, alerta prin email, filmare noaptea, conectare la internet prin wireless si contol de la distanta. 

Practic camera de supraveghere IP Wireless este camera de supraveghere ideala: imaginile sunt clare, poti vedea oricand ce a filmat, ai acces la filmari si setari de oriunde din lume folosind internetul, este usor de folosit, filmeaza pe timp de noapte si are incorporat si un sezor de miscare si o functie inteligenta care iti trimite alerte prin email.

 

Caracteristici: 

  • Plug and Play
  • senzor de miscare 
  • alerta prin email
  • filmare noaptea 
  • conectare la internet prin wireless si control e la distanta

Comanda acum si scapa de griji, ai acces la camera live, la un click distanta, indiferent de unde te afli!


Art:Electrice499

Produse asemănătoare