Ochelari de soare polarizaţi+Suport telefon multifunctional cu numar de telefon

Cod produs: PACK0004
Puncte de recompensă: 2
42,00 Lei 81,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 42
Fii primul care cumpara acest produs

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Acest pachet este bun pentru soferii de cursa lunga.

V-aţi săturat ca din cauza soarelui ce vă intră în ochi să nu vedeţi mai nimic? Lumina soarelui vă orbeşte? De acum s-a terminat cu aceste neplăceri!

Au sosit Tac Glasses, aceşti ochelari de soare extraordinari, cu ajutorul cărora în sfârşit puteţi vedea clar! Tac Glasses pot fi purtaţi atât de femei cât şi de bărbaţi. Datorită design-ului sport, îi stau bine oricui.

Pentru sport, la şofat, în drumeţii

Cea mai bună alegere pentru sporturile în aer liber, la şofat, sau în excursii. Tehnologia specială de filtrare a luminii este o garanție că lumina solară nu vă mai orbeşte, dar puteți vedea o imagine clară, colorată! Lentilele Tac protejează în mod natural împotriva razelor UVA și UVB, în plus, lentilele anti-zgârieturi pot rezista la condiții extreme.

De ce să vă mulţumiţi de întunericul oferit de alţi ochelari de soare dacă puteţi alege o imagine clară, colorată?

Iar la pachet, ochelarii vin si cu un suport de telefon2 in 1.

Acest accesoriu este perfect pentru a lasa numarul telefon in parbriz, acesta venind la pachet si cu un  suport de telefon.

Suportul pivotant consta dintr-o parte auto adeziva si doua brate în care introduceti telefonul. Avantajul este posibilitatea de rotație la 360 °. Va recomandam sa lipiti pe o suprafata plana si neteda pentru o mai bună stabilitate. Potrivit nu numai pentru telefon.

Daca asezati un telefon in el, acesta se va fixa între cele doua brate, deci nu va îngrijorati ca ar putea cadea din suport atunci cand conduceți .

Este pachetul ideal pentru calatoriile lungi si dese!

 

Comanda acum pentru o calatorie relaxanta!

Art: Accesorii665+Auto1728