Proiector LED 100W YIYI

Cod produs: Accesorii1586
Puncte de recompensă: 14
289,00 Lei 405,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 289
Fii primul care cumpara acest produs
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Un proiector led pentru exterior este o alegere excelenta cand vine vorba de iluminatul exterior, indiferent daca este folosit acasa sau in unitatile comerciale. Durata de viata mult mai indelungata si consumul foarte mic de energie al unui proiector led genereaza economii importante pe termen lung.

Principalul avantaj al iluminatului cu led de inalta calitate consta in faptul ca aceasta lumina reduce costurile de energie si de intretinere, elibereaza capacitatile electrice deficitare si imbunatateste calitatea luminii.

Eficienta energetica a acestor corpuri de iluminat este de doua ori mai mare decat a lampilor fluorescente si de zece ori a becurilor incandescente.Durata de exploatare pentru leduri ajunge pana la 50 de mi de ore si este cu mult mai mare decat a lampilor incandescente.

Ledurile au o rezistenta foarte mare la socuri si vibratii. Acestea nu sunt casabile si nu contin filament, oferind posibilitatea folosirii lor in conditii foarte variate ( mijloace de transport, iluminat interior si din apropierea zonelor industriale, lifturi, etc).

Lampile cu led functioneaza foarte bine si la temperaturi foarte scazute. Aceasta calitate face din leduri candidatul ideal pentru folosirea in spatii de refrigerare, camere reci, congelatoare sau exterior.

Poti aprinde si stinge rapid un bec led de cate ori vrei deoarece fluxul luminos nu va fi afectat. Aceste corpuri de iluminat au calitatea potrivita pentru aplicatii cu senzor de prezenta sau semnalizare.

Ledurile au aprindere instantanee, ajung la stralucirea maxima in doar cateva microsecunde, in timp ce sursele traditionale au nevoie de un timp mai lung si sunt influentate si de temperatura.

Cu un design inovator, proiectorul cu led de 100W este practic si usor de montat.

Caracteristici:

Reducerea consumului de energie cu aproximativ 70~80%

Durata de viata mare (50.000 ore)

Unghi si distanta mare de iluminare

Instalare si utilizare usoara si rapida

Flux luminos mare: 9000lm

Flux luminos mare: 90 lumeni / Watt

Transformatorul este incorporat in carcasa

Nu rata ocazia! Comanda acum si rezolva problema locurilor intunecate!

 

Art:Accesorii1586