Suport pentru telefon cu fotografiere automata si rotire 360 de grade, Bluetooth

Cod produs: Accesorii1660
Puncte de recompensă: 13
267,00 Lei 409,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 267
Fii primul care cumpara acest produs
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Acum poti face fotografii cu Selfie Stick-ul automat!

 Va puteti bucura de functia smart a suportului pentru telefon, ce permite rotirea acestuia la 360 de grade urmarind miscarile prin functia face tracking. Apelurile video indelungate si video conferintele nu vor mai fi obositoare, ci veti putea folosi suportul smart rotativ ce va capta imaginea dumneavoastra intr-un mod profesionist.

 

Simplu de utilizat, suportul pentru telefonul mobil poate urmari si fotografia obiecte in timp real, urmareste deplasarea obiectelor, de exemplu, atunci cand cainele se misca, suportul se va roti iar telefonul mobil va putea focaliza si fotografia automat. Obtineti fotografii profesionale, de inalta calitate fara a avea nevoie de ajutorul altor persoane.

 

Suportul cu rotire 360 de grade pentru fotografiere inteligenta si de urmărire a obiectelor trebuie utilizat împreună cu telefonul smart pentru a se conecta prin Bluetooth.

 

Mod de utilizare: Introduceti bateriile 3xAA (bateriile nu sunt incluse), apasati butonul aproximativ 5 secunde pana cand se aprinde o lumina roșie. Descarcati aplicatia „Apai Genie” in telefonul dvs. si conectati-va prin Bluetooth la Suportul Smart pentru telefon cu fotografiere automata si rotire 360 de grade.

 

Comanda acum si nu rata momentele importante!

 

Art:Accesorii1660