Aparat de vopsit rapid

Cod produs: Menaj1017
Puncte de recompensă: 8
190,00 Lei 379,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 190
Acest produs a fost cumpărat de: 57 ori
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Spune la revedere bidinelelor, pensulelor, mizeriei, picaturilor de vopsea si acoperirii inegale. Acum poti vopsi ca un profesionist, rapid si usor cu puterea de pulverizare. Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva minute si partea cea mai buna este ca oricine poate folosi Paint Zoom.

Cu acest aparat poti vopsi la exterior sau interior, orice suprafata doresti: perete, caramida, panouri, beton, lemn, sticla si multe altele. Si tu poti fi creativ fara a murdari totul in jurul tau. NU exista picaturi scurse sau erori.

Este fabricat dintr-un material usor, dar rezistent. Inauntru se gaseste un motor cu o putere de 650 watt care ofera puterea de care ai nevoie, chiar si pentru cele mai mari proiecte. Trebuie doar sa apesi si acesta pulverizeaza o cantitate perfecta de vopsea pe orice suprafata.

Acum iti poti transforma o casa obisnuita intr-una magnifica; adauga culoare mobilierului deteriorat, readu antichitati inapoi la viata - si toate intr-un singur strat de vopsea. Economisesti timp si costurile sunt reduse la jumatate.

Caracteristici:

-Capacitate rezervor: 800 ml

-Tensiune 230-240 V - 50 Hz

-Iesire atomizor: 105 W

-Vascozitate maxima: 130 DIN/Sec

-Turatie motor: 32000 r.p.m

-Lungimea furtunului - 1,5 m (aprox)

-Putere nominala- 650 W

-Greutate: 1.9 kg

Setul contine:

Unitate principala;

Tub aer;

Bretea pentru umar;

Cupa de masurere vascozitate;

Pistol de vopsit;

Container vopsea;


Art:Menaj1017

Produse asemănătoare