Mp5 player auto 2 DIN 4x60W PMPO BT Mirrorlink

Cod produs: Auto1377
Puncte de recompensă: 16
323,00 Lei 647,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 323
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Functie Bluetooth:

Dispozitivul este dotat cu Bluetooth ce va permite preluarea apelurilor de pe telefon sau redarea fisierelor audio prin sistemul audio al autovehiculului.


Redare fisiere Mp3 de pe medii de stocare externe:

Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, card SD sau Aux In.Telecomanda:

Cu telecomanda inclusa in pachet aveti acces la toate functiile aparatului, fara a fi necesara utilizarea butoanelor de pe consola acestuia. Astfel oricine din autoturism poate profita de muzica preferata fara sa deranjeze soferul sau pasagerul din dreapta.


RadioFM

Va puteti bucura de posturile de radio preferate in timpul calatoriilor cu masina deoarece produsul radio Mp3 player auto este dotat cu tuner radio FM cu  posturi programabile.

Ecran

Ecran TFT 7 inch cu touchscreen, color ce va ofera informatii despre frecventa radio in modul FM, tipul si numarul fisierului MP3 si timpul scurs din melodie cand redati fisiere de pe o memorie USB sau card SD si multe altele.

*Produsul este universal, singura variabila care ar putea sa difere este dimensiunea spatiului de montare. Va rugam sa comparati dimensiunile spatiului alocat montarii cu dimensiunile produsului.

Specificatii:

Functii:  Radio, Bluetooth;

Marime: 178*102*65mm;

Marime pentru incadrare: 181*105 mm;

Ecran Tip: Digital touch screen;

Putere: 4x 60W PMPO;

Marime Display: 7 inch;

Rezolutie ecran: 800 x 480;

 

Cumpara acum acest MP5 player si te poti bucura din plin de toate functiile oferite de acesta.

Art:Auto1377

Produse asemănătoare