Lanterna cu led si power bank yt-852

Cod produs: ELECTRICE1310
Puncte de recompensă: 1
37,00 Lei 74,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 37
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Lampa de lucru este ideala pentru orice activitate, care necesita sau nu maini libere.

Dotata cu un COB LED de 3W cu diametrul de 1.5cm si cu un  tub luminos rotund tip neon, ofera o iluminare puternica, pe suprafata mare.

Dimensiuni: ~ 12x7x3.5cm corp lampa; ~1.5cm COB LED; 6cm diametru tub luminos circular;

Dispune de incarcare la USB, prin intermediul cablului inclus in pachet.


Incorporeaza un slot USB power bank, pentru alimentarea diverselor dispozitive mobile.

Include un suport din plastic, multifunctional, care poate fi atat suport de sprijin cat si agatatoare, in functie de necesitati si de modul in care doriti sa pozitionati lanterna.

Corpul lanternei se roteste 360o.


Lampa LED de Lucru este dotata cu 2 faze luminoase, activate prin apasari succesive alea butonului de On/Off, pozitionat sub zona de iluminare.

La prima apasare a butonului se va activa prima faza de iluminare, in care se aprinde COB LED-ul central, apoi la a 2-a apasare a butonului lampa se stinge, urmand ca la  o a 3-a apasare sa fie activata faza luminoasa a tubului circular tip neon. De asemenea, a 4-a apasare, opreste lanterna.

Daca ati utilizat lampa luminoasa in faza cu COB  LED-ul Central aprins, la urmatoarea utilizare, daca doriti sa folositi aceeasi faza, trebuie sa parcurgetii pasii de mai sus pentru a reajunge in faza dorita.


Utilizare Lanterne LED Profesionale:

Lanternele cu LEDuri sunt economice si confera Putere de Iluminare si Focalizare. Comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul multiplelor accesorii de pozitionare. Lanternele cu LED isi gasesc utilitatea intr-o multitudine de activitati: la pescuit, in curte si gradina, in masina, in actiuni de cautare si salvare, paza si securitate, paza perimetru, la reparatii in atelier, service auto ori garaj, in camping ori plimbari si catarat pe munte.


ART:ELECTRICE1310