Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Puteti continua cumparaturile la fel, cu adaugarea in cos a produselor dorite, sau puteti intra in cosul dumneavoastra pentru a finaliza comanda. 

Pe pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Completati formularul de comanda!Informatii pentru expediere

Imediat ce ati completat formularul, apasati pe butonul Confirma Comanda. In cazul in care sunteti client nou, aveti optiunea sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina sau puteti finaliza comanda fara creare cont. 

Va sugeram sa va inregistrati un cont pentru a profita de cele mai noi oferte si discount-uri personalizate oferite de Ieftinmag.

In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.


Finalizarea comenzii

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate de Ieftinmag, apasati butonul Finalizeaza comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Imediat ce ati finalizat comanda, veti fi contactat/a de catre un operator Ieftinmag pentru a confirma comanda telefonic.