www.ieftinmag.ro s-a nascut din nevoia de a-ti asigura tie,  un loc sigur si simplu, in care sa-ti efectuezi cumparaturile online.

Preturile mici si calitatea produselor sunt cele doua aspecte care ne-au propulsat in fata, pe piata magazinelor online din Romania.


Tinem cont de:

✔  Calitatea produselor achizitionate;

Misiunea noastra numarul unu este sa schimbam opinia publica vis-a vis de produsele ce au un pret scazut. Mai exact "Daca este ieftin, nu este de calitate".

Pe www.ieftinmag.ro te poti convinge singur/a ca exista Ieftin si de Calitate!


Contractele pe care le semnam cu furnizori din diverse tari, se bazeaza tot pe aceste doua aspecte. Produse Ieftine si de calitate. Nu-ti vom oferi ceea ce pe noi nu ne multumeste!
Produsele nu sunt de calitate, le trimitem inapoi la furnizor.
Produsele sunt de calitate, le afisam pe site ca si tu sa te poti bucura de ele.


✔  Pretul produselor achizitionate;

Zilnic specialistii nostri verifica intreaga suprafata a internetului pentru a ne asigura ca practicam printre cele mai ieftine preturi.

Efectuam analize lunare de pret si le discutam punctual cu fiecare furnizor in parte, astfel incat la final... tu sa te poti bucura de cele mai ieftine preturi pentru produsele comercializate de www.ieftinmag.ro


✔  Timpul de livrare;

Livrarea se efectueaza prin intermediul curierului rapid intr-un termen de 1-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii pe www.ieftinmag.ro

Pentru comenzile efectuate incepand cu sambata, ora 12.00, pana duminica, procesarea va incepe in urmatoarea zi lucratoare, iar livrarea se va face intr-un termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii email-ului de confirmare.


✔  Transparenta si Simplitate;

Nu vrem sa-ti complicam viata, vrem sa ti-o usuram. Am proiectat site-ul www.ieftinmag.ro astfel incat sa-ti fie usor sa navighezi pe el.


✔  Relatia ta cu noi!

Iti punem la dispozitie acces la departamentul nostru tehnic, departamentul de informatii sau departamentul de vanzari.

Numerele de telefon le poti accesa din partea de jos-stanga a site-ului.

Iti garantam ca intodeauna iti vom raspunde cu amabilitate si ca vom face tot posibilul sa dam curs cererii tale in cel mai scurt timp posibil.