Ieftinmag te rasplateste pentru fiecare comanda efectuata cu succes!Pentru fiecare comanda finalizata pe site-ul www.ieftinmag.ro primesti puncte de recompensa!

Foloseste-le pentru a achizitiona produse de pe site-ul ieftinmag.ro sau pentru a iti reduce costul final al comenzii!Pe pagina oricarui produs, poti vedea cate puncte primesti daca achizitionezi produsul respectiv, sau care este pretul produsului in puncte de recompensa! 

* Poti vedea statusul punctelor tale de recompensa accesand "Contul Meu" - "Puncte de Recompensa"

* Punctele de recompensa vor aparea in contul tau imediat dupa finalizarea comenzii. *Este necesar sa inregistrati un cont pe acest site!

* In cazul in care ulterior anulezi comanda din orice motiv, punctele de recompensa vor fi retrase din contul tau fara a fi anuntat in prealabil.

* Produsele ce sunt incluse in diversele promotii organizate de www. ieftinmag.ro nu poti fi achizitionate folosind integral doar puncte de recompensa. 

* Pentru unele produsele ce sunt incluse in diverese promotii organizate de www.ieftinmag.ro, nu veti primi puncte de recompensa. Puteti verifica statusul lor in pagina de produs.