Navigation
Bine ati venit, puteti sa va conectati sau sa creati un cont
Navigation
media

1. Transparența!  

Verifică datele de contact ale magazinului. Un magazine online de încredere, are afișat pe site datele de contact ale comerciantului, date precum numele firmei care administrează site-ul, numărul unic de înregistrare fiscală, adresa fizică, numărul de telefon, adresa de e-mail. 

Dacă aceste date lipsesc cu desăvârșire de pe site-ul magazinului online, cel mai probabil ai ajuns într-un loc din care trebuie să pleci. 

Dacă aceste date de identificare și contact sunt afișate pe site, testează-le! Sună sau trimite un e-mail, cere o informație, pune o întrebare. 

  

Un magazine online respectabil știe să-și respecte clienții și va răspunde imediat nevoilor tale într-un mod clar și politicos. 
Perioada de timp necesară  pentru a intra în contact cu departamentele magazinului denotă de cele mai multe ori seriozitatea acestuia.  


2. Verifică termenii și condițiile magazinului. 

 Cunoaște-ți drepturile de cumpărător și verifică dacă politica magazinlui este la zi cu normele legislative în vigoare. 

 Un magazin online serios va oferi informații clare despre felul în care se va derula tranzacția, metodele de plată și livrare disponibile, garanția, politica de retur și alte amănunte ce țin de achiziția dorită.  

  

 3. Securitatea magazinului 


 Conexiune securizată https:// – acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un magazin online trebuie să-l aibă: o conexiune securizată HTTPS preferabil pe toate paginile magazinului. 

 Mai jos este puteți vedea un exemplu de pagină securizată. 


 


Lacăt-ul verde este dovada că datele tale sunt în siguranță și că magazinul online investește în securitatea clienților săi. Dacă acest symbol lipsește din URL-ul(link-ul) magazinului cel mai probabil te afli într-un loc în care nu se merită să plasezi o comandă pentru că există riscuri mari să fii înșelat. 


În speranța că am clarificat acest aspect, te invităm să continui cumpărăturile online, în locuri sigure și de încredere!

  • Sep 05, 2018
  • Comments: 0