Trimmer Sensitive

Cod produs: Electrice299
Puncte de recompensă: 2
51,00 Lei 102,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 51
Acest produs a fost cumpărat de: 41 ori
Garanție: 12 luni

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Indepartarea parului nu a fost niciodata atat de usoara si fara durere!

Cu noul trimer puteti acum sa obtineti rapid aspectul pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.

Tunde si modeleaza rapid si delicat parul de pe zonele sensibile si delicate ale corpului, cum ar fi fata, linia bikinilor si axilele.

Rapid si delicat: indepartati cu usurinta parul nedorit dintr-o singura miscare, fara teama de taieturi.Precizie ridicata: accesorii dedicate pentru modelare si aranjare precise. Ideal si pentru retusuri rapide.

Cele 5 capete pe care o sa le primiti in colet asigura potrivirea acestui produs cu absolut orice zona sensibila a corpului!

Mod de utilizare:

Asigurati-va ca aparatul este oprit. Utilizati peria de curatare pentru a inlatura resturile de par sau de praf. Nu spalati corpul principal al aparatului sau capetele de tundere, pentru a evita riscul de deteriorare cauzata de contactul cu apa.

Introducerea/scoaterea bateriei:

Rasuciti capacul din pozitia „0” in pozitia „” si scoateti-l complet. Introduceti (sau scoateti) bateria si puneti la loc capacul bateriei, blocandu-l prin rasucire din pozitia „” in pozitia „0” pentru a va asigura ca este inchis etans si protejat de umiditate. Va rugam sa utilizati doar baterii AA alcaline.

Exista posibilitatea ca bateriile ne-alcaline sa nu aiba putere suficienta si sa reziste pentru o perioada scurta de utilizare.

Achizitioneaza acum acest produs si bucura-te de o epilara rapida si corecta!

Art:Electrice299