Bustiera din neopren pentru slabit+Corset negru Miss Belt

Cod produs: PACK0007
Puncte de recompensă: 2
43,00 Lei 81,00 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 43
Fii primul care cumpara acest produs

Cantitate

Cere detalii suplimentare

Ce parere aveti de silueta clepsidra?

In anii 50’ silueta clepsidra era la moda, asa cum vedem in pozele starletelor de la Hollywood. Un exemplu bun ar fi Marilyn Monroe, toate femeile isi doreau o silueta perfecta ca a ei.

Cu acest corset iti poti face silueta clepsidra, si la pachet vine si cu o bustiera care te va ajuta sa slabesti in mod egal, tocmai pentru a face aceasta silueta.

Sau in cazul in care ti se pare demodat sa ai o silueta percum Marilyn Monroe, atunci o putem da exemplu din prezent pe Kim Kardashian.

Aceasta abordand tot silueta clepsidra, insa cu o talie mult mai accentuata.

Aceste produse te ajuta obtii silueta perfecta. Le puteti folosii la sala cat si la serviciu.

Corsetul se poate purta si pe sub o camasa dar si sub o bluza, te va ajuta sa-ti pui silueta in evidenta, facandu-ti talia mai mica.

Bustiera, si ea la randul ei, o puteti purta pe sub bluza sau camasa, aceasta ajutand sa transpirati pe parcursul zilei si sa scoateti toxinele din corp.

Nu mai este necesar sa folositi alte tehnici mai complicate, cum ar fi sa va dati cu creme modelatoare si sa va infasurati corpul in folie de plastic, sau sa mergeti la sala pentru a transpira abundent pentru a scoate toxinele.

Aceasta este o metoda mult mai usoara si  mult mai practica, iar dumneavoastra veti avea o silueta de invidiat, precum Kim Kardashian sau Marilyn Monroe.

Efectele acestor doua produse se pot vedea rapid.

Marimi disponibile bustiera:

S / M / L / XL / XXL

Marimi disponibile corset:

S / M si L / XL

 

Comanda acum pentru o silueta de invidiat!

Art: Accesorii687+Accesorii1766